onsdag 10 juli 2013

Sotarmurrar


Den här kakan är perfekt att baka om man har dåligt med smör eller väldigt många äggvitor i kylen... eller bara är sugen på nåt smarrigt! 

Sotarmurrar ca 50 st.

Ingredienser:
200 gram sötmandel
4-5 äggvitor
200 gram socker
2 msk kakao

Mal mandeln. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd sedan försiktigt ner mandeln, sockret och kakaon. 

Klicka ut smeten på smord eller bakplåtspappersklädd plåt och grädda i 175-200 grader i ca 10 minuter. 





2 kommentarer:

  1. ohhh..smarigt värre;) En farlig blogg att titta in i, mycket gott för öga och gom;)
    Måste prova Sotarmurrar då barnen går på glutenfritt.

    kram
    erika

    SvaraRadera
  2. Så mycket gott du har här, den här länken spar jag!

    SvaraRadera